Haber

Sona doğru Çamyuva kapalı çarşısında

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Her mahalleye kapalı pazar yeri” projesi kapsamında üretimi sona eren Çamyuva’nın kapalı pazar yerinde incelemelerde bulundu. Önder Topaloğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın ve Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin eşlik etti.

Kuzdere ve Arslanbucak ilçelerinde yapılan modern kapalı pazar yerlerinin ardından Çamyuva Mahallesi’nde başlayıp sona eren pazar yerinde incelemelerde bulunan Lider Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın’dan gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. işlerde

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak pazar yerini halkın hizmetine sunacaklarını belirten Lider Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kapsam kapsamında Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerimizde daha önce kapalı pazar yerlerimizi tamamlamıştık. Her mahalleye bir pazar yeri projesi Şimdi Çamyuva mahallemizde 143 ada üzerinde 2.262 metrekare alan üzerinde 5 adet sabit dükkan ve 1 adet parselin yer alacağı pazar yerimizi yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çamyuva pazar yerimizde 116 pazar esnafımız tezgah açabilecek. Vatandaşlarımız artık yağmur ve çamurdan kurtularak alışverişlerini rahatlıkla yapabilecek. Kemer için üretmeye devam edeceğiz.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu