Yaşam

Fallout Serisi Farklı Bir Hikaye Anlatacak

Bethesda Softworks’ten Todd Howard serpinti serisi Onunla tamamen farklı bir hikayenin anlatılacağını doğruladı. Yani oyunların hikayelerinin yeniden anlatıldığı bir seri ile karşılaşmayacağız. Detaylar burada.

Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanan Fallout serisi uyarlaması Temmuz 2020’de duyurulmuştu. Amazon Prime’da yayınlanacak olan dizinin ilk sahnesi de aynı dönemde yayınlandı. Ekim ayında dizinin yirmi beşinci yıl kutlamaları. Açılan Vault 33’ten bir takım karakterlerin çıktığını gördüğümüz sahne tabi ki büyük heyecan yarattı. Temmuz ayında çekimlerine başlanan dizi hakkında bir nevi teyit bilgisi, Eurogamer’ın Bethesda Softworks şirketinden Todd Howard ile yaptığı röportaj sırasında geldi. Fallout serisi oyunlardan bağımsız bir hikaye anlatacak.

Fallout Serisi Orijinal Bir Hikaye Sunacak

Bu bilgi, Ekim ayında resmi olarak paylaşılan görüntüden ve Ağustos ayında sızdırılan görüntülerden aşağı yukarı netti ancak resmi bir açıklamayla doğrulandı. Röportaj sırasında ilginç açıklamalarda bulunan Howard, oyuncularla kendi yarattıkları dünyaya uyan, hiçbir kuralı ihlal etmeyen, dizideki bazı şeylere selam veren ancak oyunların anlatılmadığı bir hikaye ile buluşmak istediklerini söyledi.

Röportajda Todd Howard, geçmişte yapımcıların Fallout 3 veya Fallout 4 oyununun hikayesini anlatan filmler yapmak için teklifler verdiğinden de bahsetmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu